HQ-Lab Bejelentkezés | Kapcsolat
|
|
|
|
|
 
MAGUNKRÓL

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk a HQ-Lab Egészségügyi Szolgáltató Kft-t. A HQ-Lab Egészségügyi Szolgáltató Kft. 2007. márciusában alakult, fő tevékenységi köre humán-egészségügyi szolgáltatás.  A cég magas színvonalú, korszerű labordiagnosztikai szolgáltatás nyújtását, a legkorszerűbb technológiák alkalmazását, széleskörű vizsgálati paletta bevezetését tűzte ki céljául.

2007. április 16-tól működtetjük a Kenézy Gyula Kórház-Rendelőintézet és a VESZ Egészségügyi Szolgáltató Kht. laboratóriumait és vérvételi helyeit. Vizsgálatkérőinkhez tartozik Debrecen város alap- és járóbeteg-szakellátása, 125 felnőtt-, 43 gyermek-, 49 fogorvosi- és 22 iskola- és gyermekfogászati praxis összesen 203.000 lakos, a Kenézy Gyula Kórház-Rendelőintézet fekvőbeteg osztályai, ambulanciái, szakrendelései, melyek Hajdú-Bihar Megye 250.000 lakosát látják el. Az intézményben évente 60 ezer fekvő beteg fordul meg, a járóbetegek száma pedig megközelíti az egymilliót. 14 Deberecen környéki település alap- és szakellátása küldi közvetlenül laboratóriumunkba az analizálandó mintákat.

Ezen túlmenően megfelelően szállított laboratóriumi mintákat fogadunk az ország bármely részéről is amennyiben az általunk végzett speciális vizsgálatokra van szükség. A Kenézy Gyula Kórház-Rendelőintézet területén kialakított Központi Laboratórium hazánk egyik legkorszerűbb diagnosztikai központjai közé tartozik. A több mint 250 Millió Ft értékű beruházás révén nagy teljesítményű, világszínvonalú gépparkkal rendelkezünk. A készülékpark kapacitása klinikai kémiai vizsgálatok terén közel 5 ezer vizsgálat/óra, immunkémiai vizsgálatok terén 300 vizsgálat/óra, hematológiai vizsgálatok esetén 380 vizsgálat/óra, vizelet vizsgálat terén pedig 1500 vizsgálat/óra. A készülékpark 24 órán keresztül folyamatosan rendelkezésére áll a vizsgálatot kérőknek, naponta 20-25 ezer eredményt adunk ki. Korszerű mikrobiológiai részleggel rendelkezünk jelenleg évi 25-30 ezer mintát dolgozunk fel.
A laboratóriumban szakorvosok, mikrobiológus, biológus és vegyész képzettségű egyetemi diplomások vezetik a különböző részlegeket. Továbbá analitikusok, laboratóriumi asszisztensek, szakasszisztensek dolgoznak a laboratóriumban. Korszerű laboratóriumi informatikai rendszerrel rendelkezünk. Az ehhez csatlakozó háziorvosoknak, szakrendelőknek, üzemorvosoknak lehetőségük van a laboratóriumi vizsgálatok számítógépes kérésére, a vévérvételi helyekről beszállított minták feldolgozását követően az eredményeket számítógépen keresztül juttatjuk vissza a vizsgálatot indikáló szakemberhez. A központi laboratórium vérvételi helyein  naponta közel 1500 beteg fordul meg, s a nagykapacitású, korszerű gépparknak ill. jólképzett személyzetünknek köszönhetően naponta közel 25 ezer eredményt bocsájt ki laboratóriumunk.